Esittelyssä Suomi-Seuran neuvoja Jenny Orphanou

Ota rohkeasti yhteyttä Suomi-Seuran neuvontapalveluun, kun olet neuvon tarpeessa!

Jenny Orphanoun kasvokuva

Aloitin Suomi-Seura ry:ssä neuvojana marraskuun alussa.

Olen palannut hiljattain Suomeen yli 20 ulkomaanvuoden jälkeen. Asuin noin 20 vuotta Kyproksella ja sitä ennen lyhempiä jaksoja mm. Itävallassa, Kreikassa ja Egyptissä. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri ja työkokemusta minulle on kertynyt niin yritysmaailmasta kuin valtionhallinnostakin.

Viimeiset 6,5 vuotta toimin Suomen suurlähetystössä Kyproksella kansalaispalveluvirkailijana ja tehtäviini kuului mm. ulkosuomalaisten neuvominen.

Olen kokenut ulkomaille muuton, ulkomailla opiskelun, työskentelyn ja perheen perustamisen sekä paluumuuton. Koenkin hyvin tärkeänä ja minulle sydäntä lähellä olevana tehtävänä ulkosuomalaisten, ulkomaille muuttavien suomalaisten ja paluumuuttajien neuvonnan. Kyproksella toimin vapaa-ajallani usean vuoden ajan Limassolin Suomi-koulun opettajana ja sitä kautta olen ollut säännöllisessä yhteydessä Suomi-Seuraan jo ulkomailta käsin.

Ajatus Suomi-Seurassa työskentelystä on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa ja nyt olen todella innolla tarttumassa uuteen tehtävään osana mahtavaa, osaavaa asiantuntijatiimiä.

Palvelulupaukseni on parhaani mukaan myötävaikuttaa kehittävällä otteella Suomi-Seura ry:n tavoitteeseen tarjota erinomaista palvelua maailmalla oleville, sinne lähteville ja sieltä palaaville suomalaisille.

Aurinkoisin terveisin,
Jenny
[email protected]

+358 (0)41 7307333

puhelinaika:
ma-ti klo 10-12
ke-to klo 13-15